PRODUK
Waca liyane

Perabotan Gawe Khusus


Gaya Desain Unik lan Modern

Amben bocah
Amben bocah
Proses kontrol sing ketat njamin manawa bakal cocog karo spesifikasi sing tepat.
Kabinet lawang ekstrem paling apik modern paling apik ing Eropa Mewah Omah Omah Omah Rack Stoe Rak Simple Cabinet Kaca Kabaret Suplier Cabinet Supplier - Handuan
Kabinet lawang ekstrem paling apik modern paling apik ing Eropa Mewah Omah Omah Omah Rack Stoe Rak Simple Cabinet Kaca Kabaret Suplier Cabinet Supplier - Handuan
Kabinet lawang paling apik modern paling apik ing Eropa Lor Port Port Port Shoack Rack Simple Storage Shoe Kabinet Home Pangkalan Biasa Kabar Pemasaran Kabinet Ngarep.Produk kasebut dijamin safety. Sistem safety sing wis dibangun, kayata perlindungan overheat, luwih gedhe pangayoman, lan kunci safety, njamin operasi sing aman.Kabinet lawang ekstra ekstrem paling apik
Tabel Bedside
Tabel Bedside
Tabel Bedside.
LAYANAN
Ing riset lan pangembangan produk, perusahaan kasebut duwe profesional R lan hebat
& Tim D, nggabungake R& D, produksi lan adol.
Produk perusahaan kasebut kalebu seri suite, seri ruang tamu, seri ruang makan, seri amben gabungan bocah, paket hotel apartemen teknik, lan paket khusus omah. Produk utama yaiku seri mebel kamar tidur kayu, kalebu amben dobel kayu lan lemari klambi. Gaya produk perusahaan biasane dipérang dadi gaya modern lan gaya Nordik. Perusahaan iki mesthi nggunakake bahan baku bermutu lan ngliwati pilihan sing tliti, kesempurnaan syarat kerajinan, kanthi gaya desain sing unik, keahlian sing apik banget, lan layanan tulus, wis entuk pelanggan, menang luwih saka sepuluh penampilan nasional lan desain anyar sing praktis paten, lan dadi desain asli produk industri Leader.
  • Mbalik
    45 dina bali
  • WARRAN
    Garansi 3 taun
  • STORAG
    90 dina panyimpenan gratis
  • NGALAMI
    250 distribusi kutha
  • 2012+
    Perusahaan Perusahaan
  • 100+
    Personel Perusahaan
  • 10000+
    Area Pabrik
Foshan Handuan Furniture Co., Ltd. didegaké ing taun 2012.
Dununge ing Lecong, Shunde, Foshan, Guangdong, China, sing dadi basis manufaktur mebel paling gedhe ing donya. Lokakarya standar modern skala gedhe lan klompok personel manajemen mutu sing apik banget, saiki duwe basis produksi modern 10.000 meter persegi, staf sing ana 100 wong, perusahaan kasebut ngenalake merek terkenal domestik lan peralatan lini produksi canggih liyane kanggo njamin perlindungan kualitas produk Amarga kahanan bawaan, perusahaan kasebut duwe profesional R lan profesional
& Tim D ing riset lan pangembangan produk, lan tim pemasaran profesional lan sistem pemasaran sing sampurna ing pemasaran, nggabungake R& D, produksi lan adol.

Gaya produk perusahaan umume dipérang dadi gaya modern lan gaya Nordik. Perabot kamar tidur kayu sing panas ngemot kasur dobel kayu lan lemari klambi kayu. Perusahaan kasebut mesthi nggunakake bahan baku berkualitas tinggi lan dipilih kanthi tliti. Syarat proses yaiku keunggulan, lan gaya desain sing unik, keahlian sing apik lan layanan tulus wis menangake mayoritas pelanggan sing disenengi, menang luwih saka sepuluh paten desain model nasional lan utilitas, lan dadi pimpinan desain asli produk industri.
KASUS
Waca liyane
Manut ideologi ergonomis, kesehatan lan perlindungan lingkungan sing misuwur.
Amben dhuwur profesional kanthi amben bantalan kamar tidur kombinasi amben anak amben kamar tidur tempat tidur susun simpel multifungsi
Amben dhuwur profesional kanthi amben bantalan kamar tidur kombinasi amben anak amben kamar tidur tempat tidur susun simpel multifungsi
Handuan ing No.19, Kangtai South Road, blok B, Shatou Industrial Park, Jiujiang Town, Distrik Nanhai, Foshan City Produk utama amben dhuwur karo amben bantalan kamar tidur amben anak, amben gabungan amben, amben tempat tidur susun susun tingkat susun tingkat multifungsi. Handuan diproduksi kanthi nggunakake kekuatan teknis sing kuwat, peralatan canggih. Iki nduweni kain sing kuat lan awet, sing njaga padhang lan bentuk kanggo njaga kamar turu lan turu sing kepenak. Handuan wis dites kanggo stabilitas dimensi, kinerja lan warna warna kanggo memenuhi persyaratan peraturan industri sprei.
Meja kabin meja modern minimalis lemari nulis terintegrasi meja riasan komputer meja Nordic lan perabotan gabungan kombinasi kursi
Meja kabin meja modern minimalis lemari nulis terintegrasi meja riasan komputer meja Nordic lan perabotan gabungan kombinasi kursi
Handuan ing No.19, Kangtai South Road, blok B, Shatou Industrial Park, Jiujiang Town, Distrik Nanhai, Foshan City Produk utama Meja buku minimalis modern lemari tulis terintegrasi meja rias meja komputer rumah Nordik lan mebel studi kombinasi kursi. Foshan Handuan Furniture Co., Ltd. nggunakake kualitas dhuwur minangka bahan utama. Produk kasebut nduweni keandalan sing dikarepake. Perumahan padhet kasebut nggunakake komponen kinerja tinggi lan bahan isolasi kanggo nyegah kejutan. Handuan kita bisa diproduksi kanthi macem-macem gaya desain lan spesifikasi.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon/WhatsApp
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten