PRODUK
Waca liyane
Perabot Kamar Tidur Kayu
Gaya Desain Unik lan Modern
MA02 Suite Meja Klambi Grey Guan Hans
MA02 Suite Meja Klambi Grey Guan Hans
MA02 Suite Meja Klambine Abu-abu Kursi Guan Hans

2020/09/25

MA02 Suite Meja Klamben Abu-abu
MA02 Suite Meja Klamben Abu-abu
MA02 Suite Meja Klamben Abu-abu

2020/09/25

MA02 Suite Grey - Kursi Hans
MA02 Suite Grey - Kursi Hans
MA02 Suite Grey - Kursi Hans

2020/09/25

MA02 Suite Grey-Nightstand
MA02 Suite Grey-Nightstand
Suite MA02 Grey-Nightstand

2020/09/25

LAYANAN
Ing riset lan pangembangan produk, perusahaan kasebut duwe profesional R lan hebat
& Tim D, nggabungake R& D, produksi lan adol.
Produk perusahaan kasebut kalebu seri suite, seri ruang tamu, seri ruang makan, seri amben gabungan anak, paket hotel apartemen teknik, lan paket kustom omah. Produk utama yaiku seri mebel kamar tidur kayu, kalebu amben dobel kayu lan lemari klambi. Gaya produk perusahaan biasane dipérang dadi gaya modern lan gaya Nordik. Perusahaan iki mesthi nggunakake bahan baku bermutu lan ngliwati pilihan sing tliti, kesempurnaan syarat kerajinan, kanthi gaya desain sing unik, keahlian sing apik banget, lan layanan tulus, wis entuk pelanggan, menang luwih saka sepuluh penampilan nasional lan desain anyar sing praktis paten, lan dadi desain asli produk industri Leader.
  • Mbalik
    45 dina bali
  • WARRAN
    Garansi 3 taun
  • STORAG
    90 dina panyimpenan gratis
  • NGALAMI
    250 distribusi kutha
  • 2012+
    Perusahaan Perusahaan
  • 100+
    Personel Perusahaan
  • 10000+
    Area Pabrik
Foshan Handuan Furniture Co., Ltd. didegaké ing taun 2012.
Dununge ing Lecong, Shunde, Foshan, Guangdong, China, sing dadi basis manufaktur mebel paling gedhe ing donya. Lokakarya standar modern kanthi skala gedhe lan klompok personel manajemen mutu sing apik banget, saiki duwe basis produksi modern 10.000 meter persegi, staf sing ana 100 wong, perusahaan kasebut ngenalake merek terkenal domestik lan peralatan lini produksi canggih liyane kanggo njamin perlindungan kualitas produk Amarga kahanan bawaan, perusahaan kasebut duwe profesional R lan profesional
& Tim D ing riset lan pangembangan produk, lan tim pemasaran profesional lan sistem pemasaran sing sampurna ing pemasaran, nggabungake R& D, produksi lan adol.

Gaya produk perusahaan umume dipérang dadi gaya modern lan gaya Nordik. Perabot kamar tidur kayu sing panas ngemot kasur dobel kayu lan lemari klambi kayu. Perusahaan mesthi nggunakake bahan baku berkualitas tinggi lan dipilih kanthi tliti. Syarat proses yaiku keunggulan, lan gaya desain sing unik, keahlian apik lan layanan tulus wis menangake mayoritas pelanggan sing disenengi, menang luwih saka sepuluh paten desain model nasional lan utilitas, lan dadi pimpinan desain asli produk industri.
KASUS
Waca liyane
Manut ideologi ergonomis, kesehatan lan perlindungan lingkungan sing misuwur.
Dhuwur Profesional Dhuwur karo bedrail bunk amben gabungan amben amben amben ramping bunk bed multifunctional bunk bed pabrik
Dhuwur Profesional Dhuwur karo bedrail bunk amben gabungan amben amben amben ramping bunk bed multifunctional bunk bed pabrik
Handuan ing No.19, Jalan Selatan Kangtai, blok B, Taman Perindustrian Shatou, Pekan Jiujiang, Kecamatan Nanhai, Foshan City Utama Dhuwur amben karo bedrail bunk bed bed kombinasi bocah cilik amben amben bambon sing beda-beda. Handuan diprodhuksi nggunakake kekuwatan teknis sing kuat, peralatan sing maju. Nduwe kain sing kuat lan tahan lama sing njaga padhang lan wujud kanggo njamin ruangan turu sing turu lan turu sing bosen. Handuan wis diuji kanggo stabilitas dimensi, kinerja lan kecepatan warna kanthi syarat peraturan industri amben.

2020/07/02

Kabinet buku lemari minimalis modern nulis tabel meja klamben meja komputer omah Nordic lan mebel belajar kursi kombinasi
Kabinet buku lemari minimalis modern nulis tabel meja klamben meja komputer omah Nordic lan mebel belajar kursi kombinasi
Handuan ing Nomer19, Kangtai South Road, blok B, Taman Nasional Shatou, Pekan Jiujiang, Kabupaten Nanhai, Foshan City Main produk lemari buku minimalis meja lemari terpadu tabel meja klamben meja komputer omah omah Nordic lan mebel kajian peralatan kanggo kursi. Foshan Handuan Furniture Co, Ltd nggunakake kualitas utama minangka bahan utama. Produk kasebut nduweni keandalan sing dikarepake. Omah sing kuat ngetrapake komponen berprestasi tinggi lan bahan insulasi kanggo nyegah kejut. Handuan kita bisa diprodhuksi ing macem-macem gaya desain lan spesifikasi.

2020/07/02

KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten