Kabinet Sepatu

Kabinet sepatu kayu minangka sistem ruang panyimpenan sing digawe kanggo nahan sepatu. Rak sepatu bisa ngadeg kanthi bebas kanggo dilebokake ing lemari klambi utawa bisa uga digawe langsung menyang sistem organizer kamar panyimpenan. Rak sing cocog kanggo sampeyan gumantung saka macem-macem sepatu sing kudu disimpen lan ing omah sampeyan pengin nyimpen alas kaki.
Lemari sepatu panyimpenan rak sepatu kluwarga kapasitas gedhe 002
Lemari sepatu panyimpenan rak sepatu kluwarga kapasitas gedhe 002

Kirimake priksaan sampeyan