Професионални производители на повеќефункционално лежиште за плочи под притисок од 1,5 м 1,8 метри
Професионални производители на повеќефункционално лежиште за плочи под притисок од 1,5 м 1,8 метри
Мебел од дрвена спална соба Модерен двоен кревет со двапати
Висококвалитетен мебел од дрвена спална соба
Модерен дизајн на мебел во спална соба со двоен дрвен кревет
* Мебел за спални * Двоен и единечен кревет со двоен кревет * Модерни стилови и нордиски стилови.
Дрвен мебел за венчавки со двокреветни спални
Хандуан во бр.19, патот Кангтаи југ, блок Б, индустриски парк Шатоу, град Jiјуџијанг, округ Нанхаи, град Фошан Главни производи свадба кревет со двокреветна соба Се спроведува сеопфатна контрола на квалитетот за да се осигури дека производот ги исполнува сите соодветни стандарди за квалитет. се произведува врз основа на високо квалитетни материјали. Удобно во чувството на допир, може да донесе добро искуство со носење. Handuan е педантно дизајниран центриран на носителите. Пропорцијата на телото, практичноста при движење и нивото на удобност се аспектите за кои сериозно се грижат дизајнерите на облека.
MA02 апартман сиво - кревет
MA02 апартман сиво - кревет
MA02 апартман во бело кревет
MA02 апартман со бело легло
MA01 апартман сив кревет
MA01 апартман сив кревет
Северна Европа кревет од цврсто дрво 1,8м двоен кревет модерен договор во стил 1.5м главно мало семејно легло
Северна Европа цврсто дрвено легло 1,8 метри двоен кревет модерен договор во стил, 1,5 милиони мало семејство главно легло