Lajme

Kompania gjithmonë i është përmbajtur filozofisë së biznesit "reciprokisht të dobishme dhe me fitore, herë inovative" gjithmonë ka ecur nëpër ritmin e progresit, në progres ne gjithashtu kemi respektuar ergonominë, shëndetin dhe mbrojtjen e mjedisit si ideja kryesore e kërkimit dhe zhvillim, në mënyrë që çdo konsumator për produktet tona Ka një ndjenjë të re.
Aktiviteti i punonjësve
Handuan në Nr. 19, Rruga Kangtai e Jugut, blloku B, Parku Industrial Shatou, Qyteti Jiujiang, Qarku Nanhai, Foshan City Produktet kryesore Aktiviteti i punonjësve. Handuan është prodhuar në përputhje me standardet industriale. Priza, kordat elektrikë dhe foleja e tij janë bërë në përputhje me sistemin lokal të furnizimit me energji elektrike. Produkti është thjesht mahnitës, dhe pëlhura e lëmuar shton një tërheqje shtesë, e cila përfundimisht i sjell hijeshinë e madhe përdoruesit. Handuan ka një dizajn unik. Byshtë nga projektuesi ynë të zgjedhë një skicë dhe të përdorë pëlhurë të re, ngjyrë të re, funksionim të rrobave dhe strukturë tjetër.

2020/07/01