Produktet

Produktet e ndërmarrjes përfshijnë seritë e kompleteve, seritë e dhomave të ndenjes, seritë e dhomave të ngrënies, seritë e kombinuara të fëmijëve për krevat, paketën e hotelit të apartamenteve inxhinierike dhe paketën me porosi të tërë shtëpisë. Stili i produktit të kompanisë ndahet kryesisht në stil modern dhe stil nordik.

Kompania gjithmonë ka përdorur lëndë të parë me cilësi të lartë dhe ka kaluar Zgjedhjen e Kujdesur, përsosjen e kërkesave të zejtarisë, me stilin e saj unik të dizajnit, mjeshtërinë e hollë dhe shërbimin e sinqertë, ka fituar favorin e klientëve, ka fituar më shumë se dhjetë paraqitje kombëtare dhe dizajn të ri praktik patentat, dhe u bë modeli origjinal i produkteve të industrisë Leader.
Shtratin e fëmijëve
Procesi i rreptë i kontrollit siguron që do të përmbushë specifikimet e sakta.
Më të mirë Modern Extreme Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch këpucë Kabineti Kabineti Kompania - Handuan
Modern Modern Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Shoe Rack Rack Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch Shoe Kabineti Furnizuesi.Produkti ka garantuar siguri. Sistemet e integruara të sigurisë, të tilla si mbrojtja e mbingarkesës, mbrojtja e mbingarkesës dhe bllokimi i sigurisë, sigurojnë operacionin e sigurt.Handuan më të mirë më të mirë moderne ekstreme të thjeshtë Dera e thjeshtë Kabineti North European Luksoze Dera Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Shoe Kabineti Kabineti Kompania e Kabinetit - Handian
Tavolinë kafeje funksionale
Tavolinë funksionale të kafesë.
Tavolinë afër
Tavolinë afër.
Tabela 5
Bedside Tabela 5.
Tabela e krevatit 2
Bedside Tabela 2.
Tabela e krevatit 1
Bedside Tabela 1.
Tabela e shtratit 4
Tabela e shtratit 4
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans
Prodhuesit e shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin e kuti të mbledhur 1.5m 1.8m
Prodhuesit profesionalë të shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin kuti të mbledhur 1.5m 1.8m