Shtrat

Kornizat e shtratit prej druri janë pjesa e një shtrati që përdoret për të pozicionuar jastëkun dhe bazën (strukturën), si dhe mund të përfshijë mjete për të mbështetur një kulm sipër. Kornizat e shtratit zakonisht ndërtohen nga druri ose çeliku. Një kornizë shtrati përbëhet nga binarët e kokës, këmbës, si dhe. Po kështu mund të përbëhet nga pllaka për të mbështetur jastëkun, në këtë rast nuk nevojitet një bazë e veçantë, si në një shtrat sistemi. Shumica e shtretërve me madhësi të dyfishtë (të plotë), së bashku me të gjitha shtretërit mbretëreshë dhe të madhësisë mbretërore, kërkojnë një lloj hekurudhore të ndihmës qendrore, zakonisht gjithashtu me këmbët e shtuara që shtrihen në dysheme.

Kompanitë Custom Wood Bed Frames gjithmonë kanë përdorur lëndë të parë me cilësi të lartë dhe kanë kaluar Zgjedhje të Kujdesur, përsosjen e kërkesave të zejtarisë, me stilin e tij unik të dizajnit, mjeshtërinë e hollë dhe shërbimin e sinqertë, ka fituar favorin e klientëve, ka fituar më shumë se dhjetë paraqitje kombëtare dhe patenta praktike të reja të dizajnit, dhe u bë modeli origjinal i produkteve industri Leader.
Shtratin e fëmijëve
Procesi i rreptë i kontrollit siguron që do të përmbushë specifikimet e sakta.
Prodhuesit e shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin e kuti të mbledhur 1.5m 1.8m
Prodhuesit profesionalë të shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin kuti të mbledhur 1.5m 1.8m
Shtrat MA01 shtrat gri
Shtrat gri suitë MA01
Tavolinë kompjuteri e personalizuar me dollapë për fëmijë
Tavolinë kompjuteri e personalizuar me dollapë për fëmijë
Mobilje për dhoma gjumi prej druri Shtrat modern me dyshe dyshe
Mobilje me gjumë prej druri me cilësi të lartë
Dizajne Moderne të Mobiljeve për Dhoma Gjumi Moderne
* Mobilje për dhoma gjumi * Shtrat dyshe me madhësi dopio dhe teke * Stilet moderne dhe stilet nordike.
Krevat marinash të kombinuara për fëmijë me ruajtje Komplete mobiljesh prej druri
Shtretër të kombinuar me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme për fëmijë.
Shtrat modern dopio Nordik Shtrat i thjeshte gjumi ekonomik
Krevat dopio modern me kosto efektive.
Shtrat i Lartë dhe i Ulët me Gardëra Krevat Kreu Foshnjeje Shtrati Nënë Shtrati Kombinimi Shtrati Nëna Shtrati Nënshkruar me krevat marinari me shumë funksione Lart dhe poshtë
Shtrat i lartë dhe i ulët me parmak lart dhe poshtë krevat kombinuar krevat krevat fëmijë krevat nënë krevat kontraktuar krevat marinari me shumë funksione lart dhe poshtë krevat