Shtrati i kombinuar

Kombinimi i tavolinës së papafingo në përgjithësi janë dy shtretër të grumbulluar njëri mbi tjetrin. Mesazhet e shtratit në secilën skaj mbështesin shtratin e sipërm. Një shkallë ose shkallët janë të lidhura me të shumë lehtë për të hyrë në shtratin e sipërm. Ndërsa shtretërit marinarë ofrohen në madhësi, produkte dhe kosto të ndryshme, ato zakonisht janë mjaft të mëdha për të mbajtur 2 jastëkë me dimensione dyshe (një në secilin nivel). Shtretërit me marinari që përshtaten me jastëkët më të mëdhenj si shtretërit me krevate me madhësi Queen ose Economy janë të pazakontë dhe normalisht kërkojnë punë të personalizuar. Shtretërit e sipërm zakonisht sigurohen me një hekurudhë mbrojtëse që nuk lejon që pasagjeri i saj të goditet gjatë pushimit. Blerja e një shtrati marinari me siguri do t'ju kushtojë më pak sesa të keni dy shtretër të vetmuar në madhësi të plotë. Disa dizajne të reja gjithashtu ofrojnë hapësirë ​​për ruajtje diku nën shtratin e poshtëm, të ndërtuara drejtë në shkallë, ose anën e shtratit.
Shtratin e fëmijëve
Procesi i rreptë i kontrollit siguron që do të përmbushë specifikimet e sakta.
Tavolinë kompjuteri e personalizuar me dollapë për fëmijë
Tavolinë kompjuteri e personalizuar me dollapë për fëmijë
Krevat marinash të kombinuara për fëmijë me ruajtje Komplete mobiljesh prej druri
Shtretër të kombinuar me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme për fëmijë.
Shtrat i Lartë dhe i Ulët me Gardëra Krevat Kreu Foshnjeje Shtrati Nënë Shtrati Kombinimi Shtrati Nëna Shtrati Nënshkruar me krevat marinari me shumë funksione Lart dhe poshtë
Shtrat i lartë dhe i ulët me parmak lart dhe poshtë krevat kombinuar krevat krevat fëmijë krevat nënë krevat kontraktuar krevat marinari me shumë funksione lart dhe poshtë krevat
Shtrat i dyfishtë me shtresë mbrojtëse me dy shtresa pengesë shumë-funksionale e kombinuar D08
Handuan në Nr. 19, Kangtai South Road, blloku B, Parku Industrial Shatou, Qyteti Jiujiang, Qarku Nanhai, Qyteti Foshan Produktet kryesore D08 Shtrati Një nga klientët tha se ky produkt është mjaft i qëndrueshëm për të qëndruar në këmbë shumë herë në ndezje / fikje pa shkaktuar ndonjë problem. Një nga klientët tanë thotë se arsyeja që ata instalojnë këtë produkt është se rrezet e diellit janë të pashtershme dhe sigurojnë qëndrueshmëri dhe siguri të vazhdueshme. Performanca dhe cilësia e këtij produkti është e qëndrueshme dhe e besueshme.
Lartësia e sipërme dhe e poshtme e krevatit shtrati shtrati nënë fëmijë krevat tryezë multi-funksionale veshjet kombinim krevat marinari krevat marinari krevat
Lartësia e shtratit të sipërm dhe të poshtëm të krevatit shtrati nënë krevat fëmijët krevat tryezë shumë-funksionale veshjet kombinim krevat marinari krevat marinari krevat