Dollap

Dollapi prej druri është një pjesë mobiljesh në formë kutie me dyer dhe / ose sirtarë për të kursyer gjëra të ndryshme. ... Dollapët janë bërë zakonisht nga druri (i fortë ose me rimeso ose sipërfaqe sintetike), çeliku i mbuluar (i zakonshëm për dollapët e ilaçeve) ose materiale artificiale.

Prodhuesit e Kabineteve prej druri gjithmonë kanë përdorur lëndë të parë me cilësi të lartë dhe kanë kaluar Përzgjedhja e kujdesshme, përsosja e kërkesave të zejtarisë, me stilin e tij unik të dizajnit, mjeshtërinë e hollë dhe shërbimin e sinqertë, ka fituar favorin e klientëve, ka fituar më shumë se dhjetë paraqitje kombëtare dhe praktike të reja Patentat e Dizajnit, dhe u bë modeli origjinal i produkteve të industrisë Leader.
Më të mirë Modern Extreme Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch këpucë Kabineti Kabineti Kompania - Handuan
Modern Modern Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Shoe Rack Rack Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch Shoe Kabineti Furnizuesi.Produkti ka garantuar siguri. Sistemet e integruara të sigurisë, të tilla si mbrojtja e mbingarkesës, mbrojtja e mbingarkesës dhe bllokimi i sigurisë, sigurojnë operacionin e sigurt.Handuan më të mirë më të mirë moderne ekstreme të thjeshtë Dera e thjeshtë Kabineti North European Luksoze Dera Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Shoe Kabineti Kabineti Kompania e Kabinetit - Handian
Tavolinë afër
Tavolinë afër.
Tabela 5
Bedside Tabela 5.
Tabela e krevatit 2
Bedside Tabela 2.
Tabela e krevatit 1
Bedside Tabela 1.
Tabela e shtratit 4
Tabela e shtratit 4
Dhoma gjumi me dyer rrëshqitëse me kapacitet të madh veshjet prej druri të ngurta me dy dyer
Dhoma gjumi me dyer rrëshqitëse me kapacitet të madh veshjet prej druri me dy dyer
Pllaka druri e ngurtë kuvendi i dhomës së gjumit derë anësore veshjet me katër dyer
Bordi i ngurtë druri kuvendi dhomë gjumi derë anësore veshjet me katër dyer
Veshjet me tre dyer, kabineti i magazinimit shumëfunksional për familjet e vogla
Kabineti i magazinimit multifunksional të familjeve të vogla veshjet me tre dyer
Kabineti i rrobave të rrobave të magazinimit, raft këpucësh me kapacitet të madh shtëpiak 002
Kabineti i këpucëve për magazinim raft këpucësh me kapacitet të madh shtëpiak 002