Tryezë

Një Tavolinë druri ose zyrë është një mobilje me një sipërfaqe pune të stilit të tryezës së sheshtë që përdoret në një shkollë, zyrë, shtëpi ose gjëra të ngjashme për aktivitete akademike, profesionale ose shtëpiake si leximi, shkrimi ose përdorimi i pajisjeve të tilla si një kompjuter. Tavolinat shpesh kanë një ose më shumë sirtarë, ndarje ose vrima pëllumbash për të ruajtur sende të tilla si pajisje zyre dhe letra. Tavolinat janë bërë zakonisht prej druri ose metali, megjithëse ndonjëherë shihen materiale të tilla si xhami.
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans

2020/09/25

Tryezë e veshjes së bardhë suite MA01 2
Suitë tryezë me veshje të bardhë MA01 2

2020/09/08

Tabela MA02 Suite me Gri-Veshje
MA02 Suitë Tavolinë me Gri

2020/09/25

Tabela e Veshjes së Bardhë MA02 Suite
MA02 Suite Tavolinë me Veshje të Bardha

2020/09/25

Tavolinë kompjuteri Tavolinë lojrash Tabela e Përdorur Specifike e Kompjuterit MDF e Zezë dhe e Kuqe MDF
Përshtatur: Ne jemi të mirëpritur në fotot e produktit tuaj për ne të Përshtatur. Karakteristikë e përparësisë 1. Dekoratë metali bukurie për të treguar karakteristikat. 2. Struktura e qëndrueshme për vite përdorim. 3. Lehtë për tu montuar. 4. Çmimet më të lira të fabrikës për shitje me shumicë.

2020/11/08

Punë e thjeshtë për futjen e të dhënave në shtëpi tryezë kompjuteri tryezë druri laptopë mobilje tryezë studimi metalike për dhomë zyre-shtëpi-ndenje
MOQ: 1785 Koha e dorëzimit: 15-35 ditë Karakteristikë 1. Asnjë zbehje, dhe e fortë, prova e ujit, nuk është e lehtë për të gërvishtem; lehtë për tu pastruar 2. Hekuri përfundoi me spërkatje, argjend ose i zi, i butë, pa ndryshk

2020/11/08

Druri i raftit
& tavolinë melamine Raft librash klasik modern me tryezë Mobilje Raft i ruajtur i bardhë specifik i përdorur
Ngjyra : Lisi Meterial board 15mm bordi Melamine + kornizë çeliku me shtresë pluhuri Paketa : 1 copë / ctn CBM 18 0,018 MOQ 3700 Koha e dorëzimit -3 15-35 ditë Tipar 1. Asnjë zbehje, dhe e fortë, prova e ujit, nuk është e lehtë për të gërvishtem; lehtë për tu pastruar 2. Hekuri përfundoi me spërkatje, argjend ose i zi, i butë, pa ndryshk

2020/11/08

YuKai raft shitje me shumë nivele, dërrasë druri dhe raft librash me kornizë metalike,
MOQ: 1330 Koha e dorëzimit: 15-35 ditë Karakteristikë 1. Asnjë zbehje, dhe e fortë, prova e ujit, nuk është e lehtë për të gërvishtem; lehtë për tu pastruar 2. Hekuri përfundoi me spërkatje, argjend ose i zi, i butë, pa ndryshk

2020/11/08

Tavolinë kompjuteri me ruajtje Tavolinë kompjuterash me shumicë specifike të përdorura të Bardha Lirë me shumicë
Përshtatur: Ne jemi të mirëpritur në fotot e produktit tuaj për ne të Përshtatur. Tipar i përparësisë 1 Dekoratë metali bukurie për të treguar karakteristikat. 2 Strukturë e qëndrueshme për vite me radhë. 3 Lehtë për tu montuar. 4. Çmimet më të lira të fabrikës për shitje me shumicë.

2020/11/08

Mobilje Tregtare Përdorim i Përgjithshëm dhe Kompjuter Specifik i Përdorur Tavolinë Kompjuterike i Bardhë MDF
Përshtatur: Ne jemi të mirëpritur në fotot e produktit tuaj për ne të Përshtatur. Tipar i përparësisë 1 Dekoratë metali bukurie për të treguar karakteristikat. 2 Strukturë e qëndrueshme për vite me radhë. 3 Lehtë për tu montuar. 4. Çmimet më të lira të fabrikës për shitje me shumicë.

2020/11/08

Tavolinë kompjuteri bordi melamine me cilësi të lartë me timon
Ngjyra: Opsionale Meterial: bordi Melamine 15 mm + kornizë çeliku me veshje pluhuri Paketa: 1 copë / ctn CBM: 0,025 MOQ: 2600 Koha e dorëzimit: 15-35 ditë Karakteristikë 1. Asnjë zbehje, dhe e fortë, e qëndrueshme ndaj ujit, nuk është e lehtë për t'u gërvishtur; lehtë për t'u pastruar 2. Hekuri përfundoi me spërkatje, argjend ose i zi, i butë, pa ndryshk

2020/11/08

Dizajn i thjeshtë Kornizë tryeze metalike Tavolinë kompjuteri me borde Melamine për Home Office
Materiali: kornizë metalike + dërrasë druri Madhësia e paketimit të vetëm: 112X62X6.5 cm Pesha bruto e vetme: 11.000 kg Lloji i paketimit: 1 copë në 1 kuti kartoni. Kuti kartoni standarde eksporti standarde. Markat e kartonit mund të bëhen sipas kërkesave tuaja.

2020/11/08

Jo më~~