Veshja prej druri është një dollap në këmbë, i përdorur për ruajtjen e veshjeve. Veshjet më të hershme ishin një arkë, dhe gjithashtu deri në arritjen e një niveli luksi në pallatet mbretërore dhe kështjellat e fisnikëve efektivë u sigurua strehim i veçantë për pushimet për veshjet e fantastikëve. Emri i dollapit më pas iu dha një zone në të cilën hapësira e murit ishte e mbushur me depo dhe dollapët e magazinimit, dollapi ishte një shpikje relativisht bashkëkohore. [Duhet citim] Nga këto dollapë dhe dollapë veshjet moderne, me zonat e saj të varura, raftet lëvizëse dhe gjithashtu dollapët, evoluan ngadalë.
Më të mirë Modern Extreme Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch këpucë Kabineti Kabineti Kompania - Handuan
Modern Modern Extreme Dera e thjeshtë Kabineti i Veriut Europian Luksoze Derë Port Shoe Rack Rack Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Porch Shoe Kabineti Furnizuesi.Produkti ka garantuar siguri. Sistemet e integruara të sigurisë, të tilla si mbrojtja e mbingarkesës, mbrojtja e mbingarkesës dhe bllokimi i sigurisë, sigurojnë operacionin e sigurt.Handuan më të mirë më të mirë moderne ekstreme të thjeshtë Dera e thjeshtë Kabineti North European Luksoze Dera Port Rack këpucëve Simple Storage Kabineti Kabineti Shtëpi Home Shoe Kabineti Kabineti Kompania e Kabinetit - Handian
Dhoma gjumi me dyer rrëshqitëse me kapacitet të madh veshjet prej druri të ngurta me dy dyer
Dhoma gjumi me dyer rrëshqitëse me kapacitet të madh veshjet prej druri me dy dyer
Pllaka druri e ngurtë kuvendi i dhomës së gjumit derë anësore veshjet me katër dyer
Bordi i ngurtë druri kuvendi dhomë gjumi derë anësore veshjet me katër dyer
Veshjet me tre dyer, kabineti i magazinimit shumëfunksional për familjet e vogla
Kabineti i magazinimit multifunksional të familjeve të vogla veshjet me tre dyer
Karrige MA02 Suite White-Hans
Karrige MA02 Suite White-Hans
MA02 Suitë Gri-Veshjet
Veshjet e fustaneve gri MA02 Suite
Veshjet gri suitë MA01
Veshjet gri suitë MA01
Suitë MA01-veshjet e bardha
Suitë MA01-veshjet e bardha