Kabineti i kovave

Prodhuesi i Dollapit të Kovave prej druri gjithmonë ka përdorur lëndë të parë me cilësi të lartë dhe ka kaluar Përzgjedhja e kujdesshme, përsosja e kërkesave të zejtarisë, me stilin e tij unik të dizajnit, mjeshtërinë e hollë dhe shërbimin e sinqertë, ka fituar favorin e klientëve, ka fituar më shumë se dhjetë pamje kombëtare dhe praktike patentat e reja të dizajnit, dhe u bënë modeli origjinal i produkteve industri Leader.
Tavolinë afër
Tavolinë afër.
Tabela 5
Bedside Tabela 5.
Tabela e krevatit 2
Bedside Tabela 2.
Tabela e krevatit 1
Bedside Tabela 1.
Tabela e shtratit 4
Tabela e shtratit 4
Sallon i përshtatur për kabineti me katër dyer të ulëta
Sallon i përshtatur për kabinet me katër dyer të ulëta
Dollap i thjeshtë pranë dhomës së gjumit kombinim i dhomës së fëmijëve dhomë gjumi dollap i vogël familjar
Dollap i thjeshtë pranë shtratit dhomë kombinimi për fëmijë dhomë gjumi dollap i vogël familjar
MA01 Suite-Bardhë-sirtarët 3
MA01 Suite White-Zemrat e sirtarëve 3
Mbathje gri suitë MA01
Komeditë me gri suitë MA01
Ana e tryezës së fjetjes gri suitë MA01
MA01 suitë gri pranë tryezës së fjetjes
MA01 Suite White-Gjoks sirtar 2
MA01 Suite-Bardhë-sirtarët 2