Mobilje druri më të bardha

Ju jeni në vendin e duhur për të Mobilje druri më të bardha.Tani e dini që, çfarëdo që të kërkoni, sigurisht që do ta gjeni Handuan.ne garantojmë se është këtu në Handuan.
Ky produkt tregon rezistencë të fortë ndaj rrëshqitjes. Shkalla e koeficientit të fërkimit midis materialit të tij dhe llojeve të ndryshme të dyshemeve është relativisht e lartë..
Ne synojmë të sigurojmë cilësinë më të lartë Mobilje druri më të bardha.për klientët tanë afatgjatë dhe ne do të bashkëpunojmë në mënyrë aktive me klientët tanë për të ofruar zgjidhje efektive dhe përfitime të kostos.
Tavolinë salcë dhoma gjumi moderne e thjeshtë për tavolinë me tryezë veshjesh shumë-funksionale tryezë e vogël familjare mini tryezë përbërjeje multi-funksionale e familjes
Tryezë e veshjes me goca deti moderne tryezë e veshjes multi-funksionale tryezë e vogël familjare mini multi-funksionale tryezë e përbërjes tryezë
Prodhuesit e shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin e kuti të mbledhur 1.5m 1.8m
Prodhuesit profesionalë të shtratit me pllaka shumëfunksionale të presionit të gazit në shtratin kuti të mbledhur 1.5m 1.8m
Veshjet me tre dyer, kabineti i magazinimit shumëfunksional për familjet e vogla
Kabineti i magazinimit multifunksional të familjeve të vogla veshjet me tre dyer
Mobilje Tregtare Përdorim i Përgjithshëm dhe Kompjuter Specifik i Përdorur Tavolinë Kompjuterike i Bardhë MDF
Përshtatur: Ne jemi të mirëpritur në fotot e produktit tuaj për ne të Përshtatur. Tipar i përparësisë 1 Dekoratë metali bukurie për të treguar karakteristikat. 2 Strukturë e qëndrueshme për vite me radhë. 3 Lehtë për tu montuar. 4. Çmimet më të lira të fabrikës për shitje me shumicë.
Veshjet gri suitë MA01
Veshjet gri suitë MA01
Kabineti modern i tavolinës minimale të tryezës së veshjes tryezë salcë e integruar, tryezë kompjuterike në shtëpi dhe mobilje studimi kombinim karrigeje
Handuan në Nr. 19, Kangtai South Road, blloku B, Parku Industrial Shatou, Qyteti Jiujiang, Qarku Nanhai, Qyteti Foshan Produktet kryesore Kabineti modern i tavolinës së librave minimalist tryezë salcë për shkrime të integruara tavolinë kompjuteri në shtëpi dhe mobilje studimi kombinim karrigeje. Foshan Handuan Mobilje Co, Ltd përdor cilësi të lartë si material kryesor. Produkti përmban besueshmërinë e dëshiruar. Strehimi i tij i ngurtë miraton përbërës me performancë të lartë dhe materiale izoluese për të parandaluar çdo goditje. Handuan jonë mund të prodhohet në stile dhe specifikime të ndryshme të dizajnit.
MA01 Suite-Bardhë-sirtarët 3
MA01 Suite White-Zemrat e sirtarëve 3
Shtrat i Lartë dhe i Ulët me Gardëra Krevat Kreu Foshnjeje Shtrati Nënë Shtrati Kombinimi Shtrati Nëna Shtrati Nënshkruar me krevat marinari me shumë funksione Lart dhe poshtë
Shtrat i lartë dhe i ulët me parmak lart dhe poshtë krevat kombinuar krevat krevat fëmijë krevat nënë krevat kontraktuar krevat marinari me shumë funksione lart dhe poshtë krevat
Procesi i prodhimit
Handuan në No.19, Rruga Jugore Kangtai, blloku B, Parku Industrial Shatou, Qyteti Jiujiang, Qarku Nanhai, Foshan City Produktet kryesore. Produkti është në përputhje me specifikimet e rrepta të cilësisë. Pajisjet e zhvillimit të përparuar garantojnë prodhimin e a. Produkti është shumë i kërkuar brenda dhe jashtë vendit falë përfitimeve të konsiderueshme ekonomike.
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans
MA02 Suite Tavolinë me Gri-Veshje Karrige Guan Hans
NA KONTAKTONI
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
emër
telefon/WhatsApp
E-mail
Emri i Kompanise
përmbajtje