PRODUK
MACA DEUI

Perabotan Custom Made


Gaya Desain Unik Sareng Modern

YuKai Hot sale multi-tiers rak papan kai sareng rak buku bingkai logam pikeun ruang tamu-ruang belajar-sakola YK-069
YuKai Hot sale multi-tiers rak papan kai sareng rak buku bingkai logam pikeun ruang tamu-ruang belajar-sakola YK-069
MOQ: 1330 Waktos pangiriman: 15-35 poé Fitur 1. Henteu diudar, sareng heuras, buktina cai, henteu gampang digores; gampang dibersihkeun 2. Besi réngsé ku nyemprot, pérak atanapi hideung, mulus, henteu karat

2020/11/08

Déwan kayu solid rakitan panto sisi panto opat panto lomari baju
Déwan kayu solid rakitan panto sisi panto opat panto lomari baju
Déwan kayu solid rakitan kamar sisi panto opat panto lomari baju

2020/09/04

Rak kabinét sapatu gudang rumah tangga kapasitas ageung rak 002
Rak kabinét sapatu gudang rumah tangga kapasitas ageung rak 002
Panyimpenan sapatu kabinet rumah tangga ageung rak sapatu 002

2020/09/04

Kabinet samping tuangeun panto dua pintu kabinet anggur kabinet ruang tamu tampilan kabinet kabinet gudang dapur
Kabinet samping tuangeun panto dua pintu kabinet anggur kabinet ruang tamu tampilan kabinet kabinet gudang dapur
Kabinet samping tuangeun panto dua panto anggur kabinét teras kabinét ruang tamu tampilan kabinet kabinet panyimpenan dapur

2020/09/04

LAYANAN
Dina panilitian sareng pamekaran produk, perusahaan ngagaduhan urang Sunda anu propésional sareng luhung
& Tim D, ngahijikeun Sunda& D, produksi sareng penjualan.
Produk perusahaan kalebet séri suite, séri ruang tamu, séri kamar makan, séri kasur gabungan barudak, paket hotél rékayasa rékayasa, sareng paket kustom di bumi. Produk utama nyaéta séri jati kamar tidur kai, kalebet ranjang ganda kai sareng papakéan kai. Gaya produk perusahaan utamina dibagi kana gaya modéren sareng gaya Nordik. Perusahaan parantos nganggona bahan baku bermutu tinggi sareng lulus Pilihan ati-ati, kasampurnaan syarat karajinan, kalayan gaya desain anu unik, karajinan anu indah, sareng jasa anu tulus, parantos kéngingkeun palanggan, kéngingkeun langkung ti sapuluh penampilan nasional sareng desain anyar anu praktis patén-patén, sareng janten desain aslina produk industri Leader.
  • PULANG
    45 dinten deui
  • WARRAN
    3 taun jaminan
  • STORAG
    90 dinten gratis gudang
  • HIRUP
    250 sebaran kota
  • 2012+
    Ngadegkeun Perusahaan
  • 100+
    Personalia Perusahaan
  • 10000+
    Daérah pabrik
Foshan Handuan Mebel Co., Ltd. didirikeun taun 2012.
Tempatna di Lecong, Shunde, Foshan, Guangdong, Cina, anu mangrupikeun pangkalan manufaktur jati pangageungna. Lokakarya standar modéren skala ageung sareng sakumpulan tanaga manajemén kualitas anu saé, ayeuna gaduh basis produksi modéren 10.000 méter pasagi, staf anu aya 100 urang, perusahaan ngenalkeun mérek terkenal domestik sareng peralatan lini produksi canggih sanésna pikeun ngajagi perlindungan kualitas produk Kusabab kaayaan bawaan, perusahaan ngagaduhan urang Sunda anu propésional sareng indah
& Tim D dina panilitian sareng pamekaran produk, sareng tim pamasaran profesional sareng sistem pamasaran anu sampurna dina pamasaran, ngahijikeun basa Sunda& D, produksi sareng penjualan.

Gaya produk perusahaan utamina dibagi kana gaya modéren sareng gaya Nordik. Jati kamar tidur kai panas ngandung ranjang ganda kai sareng papakéan kai. Perusahaan sok ngagunakeun bahan baku kualitas luhur sareng dipilih sacara ati-ati. Syarat prosés nyaéta kaunggulan, sareng gaya desain anu unik, karajinan anu saé sareng jasa tulus parantos kéngingkeun mayoritas palanggan anu dipikaresep, meunang langkung ti sapuluh patén nasional sareng modél desain modél utiliti, sareng janten pamimpin desain aslina produk industri.
KASUS
MACA DEUI
Taat kana idéologi ergonomis, kaséhatan sareng perlindungan lingkungan anu ngarah.
Ranjang jangkungna propésional sareng tempat tidur bunk bed ranjang gabungan kombinasi ranjang anak bed bunk simple
Ranjang jangkungna propésional sareng tempat tidur bunk bed ranjang gabungan kombinasi ranjang anak bed bunk simple
Handuan di No.19, Kangtai South Road, blok B, Shatou Industrial Park, Jiujiang Town, Distrik Nanhai, Foshan City Produk utama Ranjang jangkung sareng ranjang bantalan tempat tidur anak ranjang gabungan ranjang budak Handuan didamel nganggo kakuatan téknis anu kuat, alat-alat canggih. Mibanda lawon anu kuat sareng awét anu ngajaga kacaangan sareng bentukna pikeun mastikeun bérés kamar tidur sareng bobo anu bobo. Handuan parantos diuji kestabilan dimensi, kinerja sareng warna warna pikeun nyumponan sarat pangaturan industri tempat tidur.

2020/07/02

Modern kabinét méja lomari buku kabinét terintegrasi tabel ganti baju Nordic méja komputer bumi sareng korsi ulikan kombinasi kombinasi
Modern kabinét méja lomari buku kabinét terintegrasi tabel ganti baju Nordic méja komputer bumi sareng korsi ulikan kombinasi kombinasi
Handuan di No.19, Kangtai South Road, blok B, Shatou Industrial Park, Jiujiang Town, Distrik Nanhai, Foshan City Produk utama Modern minimalis lomari buku lomari kabinét tulisan tulis tabel rias meja komputer komputer Nordik sareng korsi diajar korsi. Foshan Handuan Mebel Co., Ltd. nganggo kualitas luhur salaku bahan utama. Produk pitur reliabiliti anu dipikahoyong. Perumahan padet na nyoko kana komponén kinerja tinggi sareng bahan insulasi pikeun nyegah kejutan. Handuan kami tiasa dihasilkeun dina sababaraha gaya desain sareng spésifikasi.

2020/07/02

TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi