PRODUK
MACA DEUI
Kalayan gaya desain unikna, karyaan anu endah pisan sareng jasa ikhlas.
MA01 méja ganti baju abu
MA01 méja ganti baju abu
MA01 méja ganti baju abu

2020/09/08

MA01 suite baju hideung
MA01 suite baju hideung
MA01 suite baju hideung

2020/09/08

MA01 suuk dada abu laci
MA01 suuk dada abu laci
MA01 suite laci abu abu

2020/09/08

MA01 suite sisi méja samping ranjang abu
MA01 suite sisi méja samping ranjang abu
MA01 suite sisi méja sisi samping abu

2020/09/08

SERVICE
Dina panalungtikan sareng pamekaran produk, perusahaan ngagaduhan R anu profésional sareng luhung
& D tim, ngahijikeun R& D, produksi sareng penjualan.
Produk perusahaan kalebet séri suite, séri ruang tamu, séri kamar makan, séri gabungan gabungan barudak, paket hotél apartemen rékayasa, sareng bungkusan kaseueuran bumi sadayana. Gaya produk perusahaan umumna kabagi kana gaya modéren sareng gaya Nordic. Perusahaan parantos biasa nganggo bahan baku anu kualitas luhur sareng lulus Pilihan ati-ati, kasampurnaan sarat pengrajin, kalayan gaya desain na anu unik, panulisan endah, sareng jasa anu tulus, parantos meunang nikmat para nasabah, meunang langkung ti sapuluh penampilan nasional sareng desain anyar praktis. patén-patén, sareng janten desain asli pamimpin industri pimpinan.
  • Balik deui
    45 dinten mulang
  • WARRAN
    Garansi 3 taun
  • STORAG
    90 neundeun gratis
  • NGARIT
    250 distribusi perkotaan
  • 2012+
    Ngadegna perusahaan
  • 100+
    Badan Perusahaan
  • 10000+
    Pabrik Area
Foshan Handuan Perabot Co, Ltd didirikan dina 2012.
Tempatna di Lecong, Shunde, Foshan, Guangdong, China, anu mangrupikeun pangkalan manufaktur perabot panggedéna di dunya. Bengkel standar standar skala ageung sareng sakelompok personel manajemén kualitas anu saé, ayeuna gaduh basis produksi modéren 10.000 meter persagi, staf anu tos aya 100 urang, perusahaan ngenalkeun merek terkenal domestik sareng parangkat produksi canggih sanésna pikeun mastikeun panyalindungan kualitas produk. Ningali kaayaan anu leuleuy, perusahaan ngagaduhan R anu profésional sareng endah
& D tim dina panalungtikan produk sareng pamekaran, sareng tim pemasaran profésional sareng sistem pamasaran anu sampurna dina pamasaran, ngahijikeun R& D, produksi sareng penjualan.

Gaya produk perusahaan umumna kabagi kana gaya modéren sareng gaya Nordic. Perusahaan parantos biasa nganggo bahan baku anu berkualitas tinggi sareng dipilih sacara saksama. Syarat prosés nyaéta kaunggulan, sareng gaya desain anu unik, kaahlianana anu endah, sareng jasa ikhlas parantos kéngingkeun mayoritas palanggan anu langkung milih, meunang langkung ti sapuluh penampilan nasional sareng desain modél utiliti, sareng janten pamimpin dina desain asli produk industri.
KAS
MACA DEUI
Patuh kana idéologi ngarah ergonomics, kasehatan sareng perlindungan lingkungan.
Ukuran jangkungna Profesional sareng bedrail bunk bed ranjang kombinasi tempat tidur ranjang anak bunk ranjang multifungsial bunk ranjang produsen
Ukuran jangkungna Profesional sareng bedrail bunk bed ranjang kombinasi tempat tidur ranjang anak bunk ranjang multifungsial bunk ranjang produsen
Handuan di No.19, Jalan Selatan Kangtai, blok B, Taman Perindustrian Shatou, Pekan Jiujiang, Kacamatan Nanhai, Foshan City Main produk Jangkungna ku jambon bedrail réngking tempat tidur ku ranjang bucu ranjang sederhana tina ranjang bunk. Handuan diproduksi ngamangpaatkeun kakuatan téknis anu kuat, alat canggih. Éta gaduh lawon anu kuat sareng awét anu ngajaga kacaangan sareng bentuk pikeun mastikeun tampilan anu réngsé pikeun pangkeng sareng sare wengi anu sarem. Handuan parantos diuji kanggo stabilitas diménsi, kinerja sareng tingkat gancang pikeun nyumponan syarat pangaturan industri ranjang.

2020/07/02

Kabinet meja minimalis modern kabinét nulis méja ganti baju méja komputer imah Nordic sareng méja belajar gabungan
Kabinet meja minimalis modern kabinét nulis méja ganti baju méja komputer imah Nordic sareng méja belajar gabungan
Handuan di No.19, Jalan Selatan Kangtai, blok B, Taman Perindustrian Shatou, Pekan Jiujiang, Kacamatan Nanhai, Foshan City Main produk kabinét minimalis méja kabinét ngintegrasikeun méja ganti baju méja komputer imah Nordic sareng méja kajian gabungan. Foshan Handuan Perabot Co, Ltd nganggo kualitas luhur salaku bahan utama. Produk ngagaduhan reliabilitas anu dipikahoyong. Perumahan padetnya milih komponén kinerja tinggi jeung bahan insulasi pikeun nyegah kagét. Handuan kami tiasa ngahasilkeun rupa-rupa gaya desain sareng spésifikasi.

2020/07/02

TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung, kéngingkeun ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi