Pesanggrahan Kombinasi

Kombinasi Meja Loft umumna dua ranjang ditumpukkeun saling. Pesen ranjang dina unggal ujungna ngadukung ranjang luhur. Tangga atanapi staircases nyambung ka dinya pisan gampang pikeun ngakses ranjang luhur. Sedengkeun tempat tidur susun ditawarkeun dina ukuran, produk sareng biaya anu béda-béda, éta biasana cukup ageung pikeun nahan 2 bantal diménsi kembar (hiji dina unggal tingkat). Tempat tidur susun anu cocog sareng bantal anu langkung ageung sapertos tempat tidur susun ukuran Ratu atanapi Ékonomi henteu biasa sareng biasana meryogikeun padamelan anu khusus. Ranjang luhur umumna diamankeun ku rel hansip anu nyegah panumpang na teu kajantenan nalika istirahat. Mésér tempat tidur susun pasti bakal ngarugikeun anjeun langkung murah tibatan kedah kéngingkeun dua ranjang solitér ukuran pinuh. Sababaraha desain anyar ogé nawiskeun tempat panyimpenan dina handapeun ranjang handapeun, diwangun langsung kana tangga, atanapi sisi ranjang.
Ranjang barudak
Prosés kontrol anu ketat mastikeun yén bakal nyumponan spésifikasi pasti.
Méja komputer khusus nganggo loker murangkalih
Méja komputer khusus nganggo loker murangkalih
Ranjang Tempat Tidur Kombinasi Barudak Sareng Tempat Nyéépkeun Susunan Mébel Kayu
Ranjang gabungan anu berkualitas sareng awét pikeun barudak.
Pesanggrahan Tinggi sareng Lemah Kalayan Guardrail Turun Turun Turun Kombinasi Pesanggrahan Anak Ranjang Induk Tempat Ranjang Susun Kontrak Multi-fungsi Turun Turun Turun
Tempat tidur tinggi sareng rendah kalayan penjaga tempat tidur atas dan ke bawah kombinasi tempat tidur anak tempat tidur anak indung tempat tidur kasur tempat tidur susun multi fungsi sareng tempat tidur
Ranjang ganda anu disaluyukeun dua lapisan kaamanan panghalang multi-fungsi gabungan ranjang D08
Handuan di No.19, Kangtai South Road, blok B, Shatou Industrial Park, Jiujiang Town, Nanhai District, Foshan City Main productsD08 Bed Salah sahiji konsumén nyarios yén produk ieu cukup awét pikeun nangtung sababaraha kali saklar / mareuman tanpa nyababkeun masalah. Salah sahiji konsumén urang nyarioskeun alesan yén aranjeunna masang produk ieu nyaéta cahaya panonpoé anu teu tiasa béak sareng nyayogikeun stabilitas sareng kaamanan anu tetep. Kinerja sareng kualitas produk ieu stabil sareng dipercaya.
Luhur sareng handap ranjang jangkungna ranjang indung ranjang barudak ranjang méja multi-fungsional papakéan kombinasi ranjang tempat tidur susun ranjang
Ranjang luhur sareng handap ranjang indung ranjang barudak ranjang méja multi-fungsional loker kombinasi ranjang tempat tidur susun tempat tidur